Latest Articles

7 Komponen Penting Dalam Membina Sebuah Website Catalogue Yang Nampak PRO, Dipercayai & Boleh Convert Lebih Banyak Trafik Kepada Jualan.

6 Julai 2021 - Oleh Lutfi Azhar

Anda baru nak mula gunakan ecommerce atau dah lama buat ecommerce tapi tak tahu bagaimana nak bina sebuah website ecommerce (catalogue) yang nampak pro, dipercayai dan boleh convert lebih banyak trafik kepada jualan?

 

Ada 7 komponen penting yang anda wajib tahu untuk website ecommerce.

 

Komponen yang pertama...

Skillset yang boleh jana pendapatan 4 angka untuk seorang Graphic Designer.

30 Jun 2021 - Oleh Lutfi Azhar

Siapa kat sini yang rasa nak improve diri sendiri dan tambah skillset baru dalam design?


Macam mana kalau dengan adanya skillset baru ini, anda boleh charge 3k-5k per project. Dan untuk yang dah PRO, min boleh charge 10k per project!


Skillset yang kalis Fiver dan kalis Canva.


Skillset yang memerlukan kemahiran design, creativity dan human touch.

 

Skillset apa tu?...